FOLIGAIN® PENTRU
FEMEI

PENTRU FEMEI

FOLIGAIN® PENTRU
BARBATI

PENTRU BARBATI

LIVRAREA GRATUITA IN 24 ORE PRIN GLS PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 300 LEI

Preț redus!

Scalp Roller + Foligain Minoxidil 2% 3 luni

Nou

Microace de titan pentru a creste eficacitatea tratamentului cu Foligain.

More details

230 lei

-50 lei

280 lei

Informații

Microace de titan pentru a creste eficacitatea tratamentului cu Foligain.
Scalp Roller este o rola special creata pentru a trata problemele de rarire a parului. Datorita microacelor unice de titan, aceasta rola penetreaza cu precizie pielea scalpului cu iritatie minima. Scalp Roller este un pre-tratament care imbunatateste efectul oricarui tratament local-topic.
Pre-tratamentul cu Scalp Roller a sporit absorbtia de tratamente topice cum ar fi Minoxidil de 5 ori sau chiar mai mult.
Scalp Roller de la ZGTS actioneaza in 4 cai inovative pentru a spori regenerarea cresterii parului:
 
1. Folosind tratamentul cu Scalp Roller, o solutie de 5% aplicata pe un scalp tratat poate produce concentratii mai mari in scalp decat o solutie de 12,5 % pe un scalp netratat.
Zonele frontale ale scalpului sunt de obicei dificil de tratat topic, cel mai probabil datorita lipsei absorbtiei. Asta inseamna ca Minoxidil va fi mai eficient in tratarea caderii parului din zona vertexului. Folosind Scalp Roller veti creste considerabil absorbtia de Minoxidil din zonele frontale, obtinand astfel rezultate optime si in aceste zone. 
2. Vindeca Cicatricile Donoare de Incarcatura Electrostatica
Operatiile de transplant de par pot lasa cicatrici in regiunea donoare; Scalp Roller reduce aspectul acestor cicatrici prin ruperea structurii tesuturilor cicatricii. In plus, exista dovezi pe modelele animale care arata ca parul va creste normal pentru a acoperi zona donoare dupa ce a fost realizat un tratament cu Scalp Roller.
3. Tratamentul de Activare a PRP
Platelet Rich Plasma sau terapia PRP este o tehnologie de ultim moment in tratamentul caderii parului. PRP a fost demonstrat ca duce la cresterea sanatoasa a parului transplantat, si posibil chiar ingrosarea parului ne-transplantat.
In terapia PRP, plachetele si fractiunea factorului de crestere ale pacientului din sangele donatorului sunt reinjectate, si apoi cresterea este activata prin insertia repetata a microacelor. Insertia unui singur ac este neregulata, consumatoare de timp si de obicei dureroasa. Scalp Roller realizeaza insertii de microace mult mai regulate intr-un timp mult mai scurt si fara durere.
4. Incurajarea Cresterii de Par Nou
Ultima cercetare realizata de Intercytex, intreprinsa de Dr. Bessam Farjo ca principal investigator, a aratat ca pacientii care primeau injectii superficiale au observat crestere de par nou, care poate fi un rezultat al inteparii controlate a pielii.
Acest rezultat surprinzator este corelat si cu lucrarea publicata de Dr. George Cotsarelis de la Universitatea Pennsylvania, care a descoperit ca stimularea proteinei Wnt prin intepare duce la regenerarea parului. Inteparea cu microacele de la Scalp Roller va porni stimularea cresterii parului mediata de proteina Wnt, si previne sinteza TGF- Beta2, o proteina cunoscuta ca inductoare a caderii parului.
Tratamentul cu Scalp Roller creste eficacitatea Minoxidilului si poate sustine independent cresterea parului.
 
Compozitie de Titan
Cele mai multe role dermatologice sunt realizate pentru folosire pe pielea faciala si sunt realizate din otel inoxidabil, si acele lor se pot rotunji prin folosire zilnica pe pielea dura de la nivelul scalpului, astfel ca eficienta lor va fi aproape nula.
Microacele Scalp Roller de la ZGTS sunt realizate din Titan pur oferind o margine mai fina si mult mai durabila, eliminand iritarea cauzata de microacele obisnuite de otel.
Mai mult, fiecare ac de la Scalp Roller este placat cu aur pentru a le mentine sterile.
 
Fara durere, Fara raniri
Versiunea pentru acasa Scalp Roller de la ZGTS este special creata pentru a penetra pielea suficient de mult pentru a fi eficiente, dar nu suficient de mult pentru a aduce leziuni nervilor sau pentru a provoca dureri.
Daca este folosit conform instructiunilor, acele de titan super ascutite vor penetra stratul superficial al pielii fara a produce sangerari sau rani profunde.
 
Folosire Zilnica
La inceput, utilizatorii de  Scalp Roller sunt sfatuiti sa ruleze dispozitivul intr-o singura directie pe fiecare zona, urmarind directia cresterii parului. Astfel se asigura o penetrare controlata a pielii si se evita incurcarea parului in rola. Totusi, pe masura ce trece timpul si veti capata experienta in folosirea acestui dispozitiv, rularea in directii multiple va fi preferata de cei mai multi dintre utilizatori.
 
Lungimea Optima a Microacelor
Studiile indica faptul ca microacele de pe Scalp Roller trebuie sa penetreze stratul exterior al pielii pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Scalp Rollerul autentic de la ZGTS este disponibil in varianta de 0,5mm pentru folosire acasa fara a fi nevoie de o consultatie in prealabil.
Scalp Rollerele cu microacele de peste 0.5 mm nu sunt recomandate pentru cresterea absorbtiei de Minoxidil.
 
Precautii:
 
  •     Nu trebuie folosit de persoanele sub 18 ani.
  •     Nu trebuie folosit pe animale.
  •     Nu trebuie sa foloseasca mai multe persoane aceeasi rola.
  •     Nu trebuie folosita de femeile insarcinate.
  •     Nu trebuie folosit de persoanele care au probleme de coagulare a sangelui.
  •     Nu trebuie folosit daca aveti o rana deschisa sau piele iritata.

Recenzii

Nota 
16-02-2018
Complet

Un pachet foarte avantajos,pret mai mult decat ok

  • 0 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă părerea!

Scrieţi o recenzie

Scalp Roller + Foligain Minoxidil 2% 3 luni

Scalp Roller + Foligain Minoxidil 2% 3 luni

Microace de titan pentru a creste eficacitatea tratamentului cu Foligain.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 alte produse din aceeași categorie: