FOLIGAIN® PENTRU
FEMEI

PENTRU FEMEI

FOLIGAIN® PENTRU
BARBATI

PENTRU BARBATI

LIVRAREA GRATUITA IN 24 ORE PRIN GLS PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 300 LEI

Ultima Descoperire in Tehnologia de Regenerare a Parului

Doar Foligain® contine Trioxidil®, formula Triple-Action contine ingrediente bioactive care ajuta la cresterea parului si regenerarea scalpului. Ingredientele din Trioxidil sunt demonstrate clinic ca functioneaza mai repede decat minoxidilul!

Trioxidil® a fost descoperit si perfectionat de expertii Foligain® sa introduca substante nutritive adanc in matricea extracelulara a scalpului pentru a revitaliza foliculii de par pentru un par mai sanatos si gros.

Follicle Strength

Un Par mai Bogat si Voluminos

MATRIX VITALITY

Pentru anti-subtierea parului

MOISTURE-LOCK

Reda Sanatate Scalpului

Un folicul de par care are tesut conjunctiv bun si papilie dermica favorizeaza cresterea normala a părului. Celulele papile dermice produc proteine matrice extracelulare . Aceste proteine joaca un rol important in ancorarea parului, repararea pielii si cresterea sanatoasa si ciclica a parului. Trioxidil stimuleaza aceste proteine pentru a intari si a ingrosa foliculii de par.

Ingredientele Bioactive vizeaza principalele cauze ale subtierii parului. Enzymes called 5α-reductases convert healthy testosterone to Dihydrotestosterone (DHT). DHT cauzeaza slabirea firului de par si reducerea fazei de crestere. Prevenirea formarii DHT este un factor cheie impotriva subtierii parului.Trioxidil contine substante special concepute pentru a reduce formarea DHT, ajutand la obtinerea unui par mai gros, voluminos si sanatos.

Un scalp sanatos ofera mediul potrivit pentru un par mai bun. Moisture-lock technology contine ingrediente nutritive care nu irita scalpul. Un scalp sanatos este vital pentru promovarea parului gros și sanatos. Ingredientele bioactive ajuta la prevenirea inflamatiei . Aceasta Noua Tehnologie ofera un scalp sanatos cu un par puternic si voluminos.

Despre Ingrediente

Ingredientele din Trioxidil au fost supuse unor numeroase studii de eficacitate, ontinand rezultate pozitive pentru cresterea parului , incluzand un studiu eficace care arata si demonstreaza ca este mai RAPID decat minoxidilul!