FOLIGAIN® PENTRU
FEMEI

PENTRU FEMEI

FOLIGAIN® PENTRU
BARBATI

PENTRU BARBATI

LIVRAREA GRATUITA IN 24 ORE PRIN GLS PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 300 LEI

Site-ul www.foligain.ro este operat de societatea NEXUS PHARMA SRL, cu sediul in Bucuresti, B-dul. Chisinau nr.4 bl.M1 sc.A et.10 ap.42 sector 2, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/22883/1993. NEXUS PHARMA SRL este reseller autorizat pentru toate produsele din brandul Foligain.


Navigarea pe site-ul www.foligain.ro urmată de Comanda echivalează cu citirea, înțelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

www.foligain.ro își rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestui site, precum si Termenii si condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neînțelegeri intre foligain.ro si Client, se vor aplica Termenii si condițiile valabile la momentul Comenzii.

1. Comanda

Cumpărătorul poate efectua comenzi prin adăugarea produsului/lor in coșul de cumpărături urmând apoi pașii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adăugarea unui produs in coșul de cumpărături in lipsa finalizării comenzii nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

După finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atât in atașamentul mesajului de confirmare cat si in secțiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii cumpărătorul agreează ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete si adevărate.

2. Procesarea comenzilor

După înregistrarea comenzii, veți primi prin e-mail un răspuns automat de confirmare. Comenzile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeași zi sau in următoarea zi lucrătoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 3-4 zile lucrătoare. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod excepțional, termenul de livrare se poate prelungi.

3. Modalități de plata

In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Plătiți curierului, care va emite o chitanță;  

4. Preturile si validitatea ofertei 

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale preturilor.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

5. Protecția datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le comunicați, nu vor fi comunicate către terțe persoane fără acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislația in vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienți prin e-mail la adresa comenzi@foligain.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției. Puteți solicita oricând modificarea, actualizarea sau ștergerea din baza de date.

1. Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Foligain.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

2. Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Orlagen si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

De asemenea cumparatorul declara ca are peste 16 ani si plaseaza comanda pe propria raspundere.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Bucuresti, B-dul. Chisinau nr.4 bl.M1 sc.A et.10 ap.42 sector 2 in atentia SC NEXUS PHARMA SRL.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

5.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

5.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 6. Orlagen poate furniza datele cu character personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidențiale. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, foligain.ro are obligația de a prelucra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicării electronice, informarea clienților privind situația contului lor de pe foligain.ro, informarea clienților privind evoluția si starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date sa fie incluse in baza de date a foligain.ro si cu utilizarea si prelucrarea de către foligain.ro, afiliații si colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției in caz de încălcare a drepturilor sale. Clienții au dreptul de a solicita ?ștergerea totala sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate.

Refuzul furnizării acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

6. Clauze finale

Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa încheie anumite contracte la momentul plasării comenzii. Cumpărătorul poate modifica eventualele erori materiale, înainte de plasarea comenzii. Termenii si condițiile prezente permit cumpărătorului arhivarea si reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor rețele.

Imaginile de pe website au caracter informativ

Acest document de acord intre parți a fost redactat in conformitate cu legislația aplicabilă pe teritoriul României.