FOLIGAIN® PENTRU
FEMEI

PENTRU FEMEI

FOLIGAIN® PENTRU
BARBATI

PENTRU BARBATI

LIVRAREA GRATUITA IN 24 ORE PRIN GLS PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 300 LEI

6 cauze ale pierderii parului la femei

cauze ale pierderii parului la femei

NU ESTI DOAR TU

Pierderea parului este surprinzator de frecventa la femei, estimativ 1 din 4 femei suferind de acesta problema. Motivele aceste problema pot fi multe. Aici sunt 6 cauze posibile ale caderii parului la femei pentru a va ajuta sa preluati controlul asupra situatiei.

 1. Genetica

În timp ce anumiti factori ai stilului de viata pot avea un impact asupra grosimii parului tau, înainte de a începe sa dai vina pe dieta sau uscatorul de par, incearca sa cunosti mai bine genetica parului tau. Calvitia, de asemenea, cunoscut sub numele de alopecia androgenetica (AGA) sau caderea parului ereditara, este o conditie mostenita, care reduce timpul cresterii active a parului tau. AGA provoaca foliculii de par pentru a deveni mai mici si mai subtiri. Pierderea parului la femei este o pierdere generala a parului, mai proeminenta fiind pierderea pe partea de sus a capului. Alopecia androgenetica este o boala progresiva cu determinism genetic, fiind foarte comuna.

2. Stresul

Stresul sau un eveniment traumatic poate duce la pierderea temporara a parului. Efectele acestui lucru pot împinge un numar semnificativ de foliculi intr-o faza de repaus. Caderea parului legata de stres nu este permanenta. Parul tau poate creste înapoi, atunci cand va controlati stresul. 

3. Sarcina

Modificarile nivelurilor de hormoni pot duce la pierderea parului la femei. O scadere a nivelului de estrogen cauzeaza mai multi foliculi pilosi sa intre în faza de odihna. Cunoscut sub numele de alopecie postpartum, acest tip de cadere a parului este de obicei de scurta durata.

 4. Dieta

Cura de slabire poate fi un alt declansator pentru pierderea parului la femei, prin provocarea foliculilor sa mearga într-o faza de repaus. Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul mod în care dieta poate duce la pierderea parului. O lipsa de substante nutritive, cum ar fi fier sau proteine in dieta pot provoca, de asemenea caderea parului la femei. Parul poate creste inapoi atunci cand deficientele de nutrienti sunt corectate, dar poate dura cateva luni.

 5. Styling

Materiale de prelucrare, cozile de cal, extensiile toate acestea pot trage de parul tau, care duc la pierderea parului. Pentru a evita deteriorarea permanenta, optati pentru coafuri care pun putina tensiune pe par.

 6. Probleme Tiroidiene

Modificari în nivelurile de hormon pot duce la pierderea parului la femei. Glanda tiroida regleaza nivelul de hormoni; Prin urmare, cele cu tulburari tiroidiene ar putea fi afectate de caderea parului. In majoritatea cazurilor, parul ar trebui sa creasca din nou, atunci când aceasta tulburare este tratata.

cauze ale pierderii parului la femei