FOLIGAIN® PENTRU
FEMEI

PENTRU FEMEI

FOLIGAIN® PENTRU
BARBATI

PENTRU BARBATI

LIVRAREA GRATUITA IN 24 ORE PRIN GLS PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 300 LEI

Caderea parului inseamna pentru multi barbati un proces foarte traumatizant ce le distruge increderea in sine, afectandu-le in mod nefast viata sociala. Scalpul este acoperit, in medie, cu 100.000 de foliculi pilosi .

Cei mai multi oameni pierd intre 50-100 de fire de par intr-o zi, dar o pierdere consecventa de 150 sau mai multe fire de par pe zi este considerata o pierdere semnificativa de par.

cauze ale caderii parului la barbati 

Responsabila de pana la 95% din cazurile de cadere a parului la barbati este o boala numita alopecie androgenica.

Substrat biochimic

Alopecia androgenica este o boala cu determinism genetic caracterizata prin hipersensibilitatatea foliculului de par la un hormon androgen numit dihidrotestosteron(DHT). Sub influenta acestui hormon, la persoanele sensibile, foliculii de par sufera un proces de miniaturizare. Ca urmare a acestui fapt, apare o transformare gradata a firului de par terminal in fir de par indeterminat si, in cele din urma, in fir de par vellus. Raportul dintre parul terminal si parul vellus va scadea, in mod normal el fiind de 2 la 1.  Parul devine mai rar si mai scurt, pana ce nu mai exista niciun semn de crestere a acestuia.

Mod de manifestare

Barbatii care sufera de alopecie androgenica au de obicei o distributie specifica a zonelor de scalp fara par. Debutul bolii este gradual.Pacientii pot observa pierderea firelor de par in zonele laterale ale fruntii, modificandu-se astfel linia frontala de insertie a parului. Alteori procesul de pierdere a parului poate debuta la nivelul vertexului (in varful capului) sau cele doua procese se pot desfasura concomitent.

 

Alte cauze pentru caderea parului la barbati pot fi cauzate de stres si alimentatie nesanatoasa.

 cauze ale caderii parului la barbati

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% este unul dintre cele mai inovatoare produse pentru combaterea caderii parului la barbati. Prin stimularea circulatiei sāngelui la nivelul scalpului acesta hraneste foliculii de par in faza de repaus, cu elemente nutritive, ajutand parul sa isi recapete sansa de a īmbatrāni īn grosime si lungime. 

De ce Foligain Minoxidil 5% ?

 Dovedit Clinic ca ajuta la regenerarea parului

  • Imbunatateste alimentarea cu substante nutritive la nivelul scalpului
  • Incurajeaza foliculii de par, inclusiv cei din faza de repaus sa se regenereze
  • Impotriva caderii parului stimuland cresterea acestuia

cauze ale caderii parului la barbati